wrong counting in left panel

If you encounter bugs, errors or crashes, please report them in this section so we can try to fix it!
User avatar
Vicman
PLATINUM member
Posts: 1233
Joined: 17 Jun 2007, 16:12
Location: Germany,Bochum

wrong counting in left panel

Unread post by Vicman » 21 May 2009, 18:22

Hi,
left panel shows me a wrong counting.

but only if i choose : "Show first rom media plus unknown"
:-k

Anyone else ?
Attachments
wrong counting1.jpg
wrong counting1.jpg (27.77 KiB) Viewed 1095 times
wrong counting2.jpg
wrong counting2.jpg (26.06 KiB) Viewed 1096 times
imagepacks:
Done: Vic20, N64, Philips VG-5000 G7000 G7400, SordM5, Amstrad GX4000, Enterprise 64/128
Progress: Atari 8bit, Dosbox, Exelvision EXL 100
Vicman's eCC-Clips on You Tube

User avatar
Phoenix
ECC Developer 2006-2016
Posts: 9059
Joined: 27 Aug 2006, 01:17
Location: Deventer, The Netherlands
Contact:

Re: wrong counting in left panel

Unread post by Phoenix » 22 May 2009, 09:47

Hi Vicman,

Good research :detective: , i'll try to recreate this bug when i found some time...
Sebastiaan Ebeltjes | ECC Developer 2006-2016 | ECC Forum Admin | Phoenix Interactive WebMaster
[- ECC programs -]
eccUpdate, eccScriptSystem, GtkThemeSelect, DatFileUpdater (DFU), ImagePackCenter (IPC), eccDiagnostics, 3dGallery, iccImageInject
eccKameleonCode, eccCreateStartmenuShotcut, eccThirdPartyConfig (TPC), EmuMoviesDownloader (EMD), eccVideoPlayer
MobyGamesImporter (MGI), ECC Amiga GetGemusConfig.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest